Eopticon.ro este un proiect conceput si realizat de catre OPTICON, din Cluj-Napoca.

Cu peste 20 de ani de experienta in domeniul oftalmologic si eyeware fashion, indraznim sa venim in mediul online si sa aducem produse consacrate in domeniul oftalmologic si eyeware fashion.

Dorim sa oferim prin intermediul internetului, posibiliatea tuturor celor care doresc ochelari de vedere sau ochelari de soare sa achizitioneze rapid si sigur, cele mai bune produse pentru ei.

Produsele noastre dar si brandurile proprii sunt realizate in spatiul UE si provin din tari precum Anglia, Franta, Spania, Italia si Polonia. Avand astfel posibilitatea sa oferim clientilor nostri, produse de calitate superioara, cu preturi competitive dar si in stilul vremurilor actuale.

OPTICON a facut diferenta si s-a consacrat in judelul Cluj si mai ales in orasul Cluj-Napoca si dupa cum spun unii, oferim seriozitate si calitate net superioara, in ceea ce priveste oftalmologia si eyeware fashion.

Speram si ne dorim ca si EOPTICON sa faca diferenta pe piata din Romania si sa avem parte de clienti fericiti si multumiti.

Multumim partenerilor si colaboratorilor nostrii, care ne-au ajutat si impreuna am reusit sa crestem si sa oferim (rame de ochelari, ochelari de soare si lentile de contact) de calitate.

Va invitam cu drag sa beneficiati de produsele si serviciile noastre, si pentru orice informatii sau detalii, echipa noastra va sta la dispozitie pe email sau telefonic.